Özz Nûjen

Özz Nûjen

Özz Nujen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Han har även gjort succé med humorshower som Dålig stämning, Sveriges historia och Omogna killar.

Özz första standupshow Dålig stämning hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.

2013 medverkade Özz Nûjen för andra gången i Sommar i P1. Han har även arbetat som programledare och lett Morgonpasset i P3, Lika olika och Zero Impact på SVT och lett talkshowen Özz i P1.

Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare och har spelat i åtskilliga svenska filmer så som Wallander-deckaren Skytten, Tusenbröder, Aspiranterna och SVT:s sci-fi-serie Äkta människor som sålts till 50 länder. Han har också medverkat i de franska storfilmerna Si tu meurs, je te tue och Comme chez soi och var även 2014 en av huvudrollerna i fotbollskomedin 10 000 timmar tillsammans med Peter Magnusson.

25/11

Middag - 18:00

Show - 19:30

Ståplats/Barplats - 150kr

Middagspaket + Show - 650kr

Biljetter:

https://secure.tickster.com/sv/p87t89vfzwfhuyz/products

Frågor: info@menageriet.se

Saturday
25 Nov
18:00
-
BOKA BORD >