It's Motherfu***ng Teatime

It's Motherfu***ng TeatimeIt's Motherfu***ng Teatime

En bubblig bingo med den underbara Miss Inga


Upplev en bubblig bingo och afternoon tea med den fenomenala Miss Inga på Ménageriet i sommar.

Miss Inga anländer till Ménageriet med glitter och glamour för att sätta färg på sommaren. Lördagen 14 Augusti tar hon över Ménageriets uteservering med DJ Linus och Karl Of Sweden för en oförglömlig eftermiddag med succeshowen ” It´s Motherf *** ing Teatime” som sålde slut fem säsonger på Södra teatern.

It´s Motherf *** ing Teatime är en afternoon tea där man slår sig ner på uteserveringen för en färgglad, rolig och spännande bingotävling med bubbel, manlig striptease och andra överraskningar.
"Missa inte århundradets comeback och den galna succé-bingoshowen med mig Miss Inga, Linus och Karl Of Sweden! In och boka dina biljetter nu! Ni behöver ju inte hälla vodka i ert te. Men Missen kanske blir (ännu) roligare- och lite snyggare om ni gör så! " - Miss Inga


Välkomna till en Bingoshow du sent glömmer!


Tid: 14/8-2021

Pris: 195,-
Boka: info@menageriet.se


Om Miss Inga
Martin Johansson är en drag show artist som har blivit en succé under sitt alter ego “Miss Inga”, en av Sveriges mest kända drag queens. Efter att ha rest runt I landet sedan slutet av 90-talet med en framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk- och fotomodell för Ralph Lauren och Jean Paul Gaultier, flyttade Miss Inga tillbaka till Sverige och blev en av de mest kända nattklubbsdrottningarna i Stockholm. Showen It´s Motherf *** ing Teatime gjorde succé under fem helt utsålda säsonger på Södra teatern och gjorde även gästspel i Globen samt på olika festivaler såsom Storsjöyran.

Följ oss i sociala medier